نائب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸۴ درصد پیشرفت بوستان بانوان بسیج در مشهد | افزایش ۲.۵ هکتاری فضای سبز منطقه۴ شهرداری

  • کد خبر: ۳۴۰۹۰۹
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
۸۴ درصد پیشرفت بوستان بانوان بسیج در مشهد | افزایش ۲.۵ هکتاری فضای سبز منطقه۴ شهرداری
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: بوستان بانوان بسیج، با پیشرفت فیزیکی ۸۴ درصد در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود تا مردادماه امسال به بهره‌برداری برسد.

مهدی یعقوبی امروز (۳ تیر ۱۴۰۴) در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص جزئیات پیشرفت بوستان بانوان بسیج در مشهد اظهار کرد: پروژه احداث بوستان بانوان «بسیج» واقع در منطقه چهار شهرداری مشهد، در آستانه تکمیل قرار دارد. این پروژه که در محدوده بزرگراه شهید بابانظر، حدفاصل بابانظر ۳۷ و ۳۹ و در زمینی به مساحت ۲.۵ هکتار اجرا می‌شود، بر اساس آخرین گزارش‌ها با پیشرفت فیزیکی ۸۴ درصد در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود تا مردادماه سال جاری به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اهمیت افزایش سرانه فضای سبز اختصاصی ویژه بانوان در بافت‌های شهری گفت: احداث بوستان‌های استاندارد و ایمن ویژه بانوان، یکی از سیاست‌های جدی شهرداری مشهد برای ارتقای کیفیت زندگی شهری است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در بوستان بانوان بسیج نیز علاوه بر توجه به فضای سبز و محیط آرام، امکانات ویژه ورزشی، رفاهی و تفریحی مختص بانوان پیش‌بینی شده است تا این فضا به یک کانون نشاط و سلامت برای دختران و مادران منطقه چهار تبدیل شود.

یعقوبی با اشاره به اعتبار ۳۳ میلیارد تومانی مصوب برای اجرای این طرح بیان کرد: در کنار پارک‌های بزرگی مثل نصرت، عترت و پنجتن، بوستان بسیج با استاندارد‌های بالای خدمات شهری ساخته می‌شود و امید داریم هم‌زمان با تکمیل پروژه، نیاز‌ بانوان ساکن محدوده جنوب‌شرقی شهر به محیطی امن و بانشاط، تأمین شود.

وی تأکید کرد: هدف ما این است که تا پایان تابستان، بانوان مشهدی بتوانند از این بوستان جدید با مجموعه‌ای از فضا‌های فرهنگی، ورزشی و طبیعت‌محور بهره‌مند شوند. موضوع امنیت، کیفیت امکانات و سهولت دسترسی نیز در طراحی و اجرای این پروژه رعایت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->